fbpx

Poliklinika će biti dovršena do kraja kolovoza

Nakon dva mjeseca rada na mostu na Poliklinici i postavljanja plinskih cijevi, jučer je postavljen prvi asfaltni sloj u Ulici Nikole Šubića Zrinskog. Dio ulice, na dijelu od Hotela Kolovare do dijela ispred Konzuma asfaltiran je još tijekom vikenda, a jučer je započelo asfaltiranje dijela ulice ispred same Poliklinike, koji je i bio zatvoren posljednja dva mjeseca.

Radovi bi, prema svemu sudeći, trebali biti gotovi kroz dan, dva, kad bi ulica trebala biti otvorena za sav promet.

Stipe Vidić, voditelj gradilišta Poliklinike rekao nam je da su oni radove na mostu završili prema planovima, 1. lipnja, i cesta bi, što se njih tiče mogla biti otvorena. Međutim, objasnio je, otvorenje ceste je prolongirano zbog postavljanja plinovoda.

– Stakla na mostu još uvijek nisu postavljena jer smo morali nabaviti stakla posebnih profila, tako da će na svakom trećem polju biti klizno staklo, objasnio je Vidić istaknuvši da ta stakla mogu postaviti bez obzira na promet. Na pitanje u kakvoj su fazi ostali radovi na Poliklinici odgovorio je da su u tijeku završni radovi, postavljanje keramike, podova, bojanje interijera i slično.

– Do kraja kolovoza svi bi radovi tebali biti završeni. Mislim da ćemo bez problema moći raditi i tijekom ljeta jer ćemo uglavnom odrađivati tihe radove u unutrašnjosti Poliklinike koji neće smetati nikome, zaključio je Vidić.

Izvor: Zadarski list