fbpx

Adriana Lima za “Desigual”: Španjolsko šarenilo na najljepšoj Brazilki

Nakon što je Pariz pokazao što visoka moda preporučuje za nadolazeću jesen/zimu, Barcelona je otišla korak dalje i pokazala trendove komercijalne mode za proljeće/ljeto 2014. Prvi je to učinio brend ‘Desigual’ šarenih dezena i vedrih modela na koje je dodatnu pažnju skrenula Adriana Lima, čiji je anđeoski prah začarao i španjolske dizajnere

60827786

Adriana Lima, manekenka najpoznatija po svojoj ulozi u ‘odredu’ seksi manekenki modnog brenda ‘Victoria Secret’, po prvi puta je nosila reviju u Španjolskoj.

Njezina brazilska ljepota savršeno se uklopila u zavodljivu mediteransku atmosferu revije u Barceloni na kojoj se svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2014. predstavila modna marka ‘Desigual’.

60827782

Najzavodljiviji dio kolekcije urbaniji je nego ikada prije kojim dominira crna boja. Prozirne haljine i topići sa šljokicama i perlicama obilježene su prepoznatljivim rokerskim stilom.

Crno-bijeli, animal printevi i motiv tratinčice dominirali su revijom stvarajući boemsku kolekciju koju će objeručke prihvatiti dosadašnje ljubiteljice ovog prepoznatljivog brenda, ali i one koje su odlučile popustiti jednoličnosti boja i dezena i zaigrati na kartu eksplozivnog šarenila.

60827787

 Izvor: Zadovoljna.hr