fbpx

Boris Skroće novi direktor KK Zadar ??

Upravo Boris Skroće, spominje se kao najveći kandidat za upražnjeno mjesto direktora KK Zadar nakon ostavke Marina Čačića. Je li Kalelarga i ovoga puta bila u pravu znat će se u utorak.

Nasljednik Marina Čačića na mjestu direktora KK Zadar bit će poznat sutra, kazao je to večeras predsjednik Nadzornog odbora, Darko Kasap nakon sastanka predstavnika NO s četvoricom kandidata.

Iako ih je bilo najavljeno pet na kraju su četvorica ispunjavala sve uvjete potrebne za mjesto direktora. Kasap nije htio u javnost izlaziti s njihovim imenima iako su ona odavno poznata u košarkaškim krugovima (Marko Pupić Bakrač, Enzo Perović, Denis Pleslić, Hrvoje Ciketić i Boris Skroće).

Upravo posljednji Boris Skroće, zaposlenik zadarskog Vodovoda,kako neslužbeno doznajemo sjest će u „užarenu“ direktorsku fotelju iz koje je nakon svega šest mjeseci otišao Marino Čačić.

Darko Kasap, o kandidatu koji bi mogao biti izabran:

“Očekuje se jedan menadžerski aspekt, od njega se ne traži da vodi momčad, već da odradi predstečajnu nagodbu i ispuni ciljeve iz nje. Morat će odraditi posao koji ga čeka i ako to ispuni, KK Zadar će se vratiti na staru slavu”.

Izvor: HRT Zadar