fbpx

Dvojac ozlijedio policajce

Zbog napada na policajce i pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozlijeda 20-godišnjakinji, policija je u utorak kazneno prijavila 20-godišnjaka i 25-godišnjaka iz Zadra.

Uhićeni su u noći na četvrtak na Obali kneza Branimira u Zadru gdje sz galamom narušavali javni red i mir, te vrijeđali 20-godišnju djevojku.

Prilikom intervencije policajaca mladići su ih najprije izvrijeđali, te ih fizički napali i pošali pobjeći.

Dvadesetogodišnjak je uhićen neposredno nakon događaja, a 24-godišnjaka su policijski službenici pronašli tijekom jutra. U napadu su policijski službenici lakše ozlijeđeni, a nad napadačima je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog napada na policajce i pokušaja nanošenja teških ozljeda 20-godišnjakinji.

Krađa zlata

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je tijekom zime, u Banjevcima, provalio u kuću u vlasništvu 66-godišnjakinje te otuđio zlatninu i novac te pokušao provaliti u kuću u vlasništvu 71-godišnjaka.

Također ga se sumnjiči da je tijekom lipnja, u Ulici kardinala Alojzija Stepinca u Pakoštanama, provalio u crkvu te otuđio veću količinu zlatnog nakita.

Ukupna materijalna šteta iznosi oko 150 tisuća kuna, a protiv 28-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Izvor: SD