fbpx

Iz policije

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirane su tri teške krađe, šest krađa i jedno narušavanje javnog reda i mira. Evidentirano je pet prometnih nesreća u kojima je jedna osoba zadobila teže ozljede dok je jedna osoba lakše ozlijeđena, izvijestila je zadarska policija.

U noći sa četvrtak na petak, u Zadru, ul. Put Gazića, nepoznati je počinitelj provalio u kiosk iz kojega je otuđio veću količinu cigareta. Materijalna šteta bit će utvrđena naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

U noći sa četvrtka na petak, u mjestu Poličnik, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu te otuđio novac. Vlasniku je pričinjena šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

U četvrtak , u Biogradu, na plaži, nepoznati počinitelj je provalio u osobni automobil vl. 34-godišnjeg državljanina Poljske te otuđio laptop, mobitel i torbicu sa novcem i osobnim dokumentima. Vlasniku je pričinjena šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

Jučer je u Biogradu, Šetalište Dražice, u disco baru, nepoznati počinitelj otuđio mobitel vl. 18-godišnjakinje. Vlasnici je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

Jučer je u Zadru, ul. put Murvice, nepoznati počinitelj otuđio moped vl. 63-godišnjakinje. Vlasnici je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

U noći sa četvrtka na petak, u Zadru, ul. Mile Gojsalića, nepoznati počinitelj je sa terase apartmana kojega koristi 57-godišnji državljanin Belgije otuđio laptop, kameru, I-pode i novčanik sa novcem i dokumentima. Vlasniku je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

Jučer je u Zadru, ul. Bana Josipa Jelačića, u caffe baru, nepoznati počinitelj otuđio mobitel vl. 22-godišnjakinje. Vlasnici je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

U noći sa četvrtka na petak, u Zadru , O.K.Trpimira , sa mula, nepoznati počinitelj je otuđio brod “Pasara” sa vanbrodskim motorom vl. 59-godišnjaka. Vlasniku je pričinjena šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

Jučer je u mjestu Zaton, u auto-kampu, nepoznati počinitelj otuđio bicikl vl. 42-godišnjeg državljanina Danske. Vlasniku je pričinjena šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

Izvor: HRT Zadar