fbpx

Kaznena prijava protiv Franje Tuđmana zbog ratnog profiterstva: “Pretvorio je Hrvatsku u privatnu tvrtku!”

“Franjo Tuđman kao major zloglasne OZNE po prijedlogu Josipa Broza Tita u siječnju mjesecu 1945. godine ubačen je u Vrhovni štab Narodno oslobodilačke borbe (NOB-a). Znajući da se Bleiburški pokolj dogodio u svibnju 1945. godine, a OZNA se nije bavila kuhanjem hrane partizanskim jedinicama razložno i logično zaključujem da je tada vrlo neobrazovani ali kasnije činom unaprijeđeni Tuđman, sudjelovao u pokolju nad hrvatskim civilima. Nakon 23 godine od stvaranja takozvane neovisne države nije procesuiran niti jedan zločinac jer za to nije bilo političke volje, a znajući da je vlast u Hrvatskoj držao najmlađi i najodaniji Titov general Tuđman, dolazim do zaključka da je zapravo štitio svoje najbliže suradnike al i samog sebe kao nalogodavca i izvršitelja”, stoji u kaznenoj prijavi protiv prvog predsjednika Hrvatske Franje Tuđmana koju je podnio politički aktivist iz doline Neretve Denis Šešelj.

Zločin protiv čovječnosti i ratno profiterstvo

Šešelj koji danas obnaša funkciju povjerenika Autohotne Hrvatske stranke prava (A-HSP) prijavu temelji na kaznenom djelu genocida čl.88, zločin protiv čovječnosti čl. 90. (144/12), ratni zločin čl. 91. (144/12), sudjelovanje u samoubojstvu čl.114 KZ-a, kao i ratnog profiterstva i omogućavanje istog. Smatra kako je današnja Hrvatska opljačkana, resursi uništeni te da novac od pretvorbe i privatizacije drže “provjereni kadrovi bivšeg režima i njihova djeca”.

Šešelj, inače pravaš, smatra kako je hrvatska država zapravo nestala te da je hrvatska država upisana kao privatna korporacija što je lako vidljivo iz poslovnih dokumenata.

“Dakle ovdje je jasno vidljiv zločinački plan majora OZNE i povezanost iz 1945. godine sa sadašnjim stanjem 2013. god. , te da je u prikrivanju izvršitelja i bližnjih suradnika u stvaranju privatne države, čiju privatnost osjetimo svi na svojim leđima, pribjegao i stvaranju Todorića koji čak ima i svoju valutu zvanu Todorićev bon. Pokorava narod glađu uništavanjem plodne Slavonije i daje otvorena vrata bankarskom lobiju da učini zadnji korak, a zadnji korak je da iseli narod iz njihovih nekretnina, koje su na privatnom vlasništvu zvanom HRVATSKA”, napisao je Šešelj u Kaznenoj prijavi protiv Tuđmana spominjući i današnje slučajeve ovrhe i deložacija.

Skrivao se iza krinke “Oca domovine”

Šešelj smatra da se Tuđman samo skrivao “pod krinkom Oca domovine” no zapravo je privatizirao Hrvatsku. Isto tako, napominje Šešelj, abolirano je preko 5000 ratnih zločinaca koji su sada ugledni članovi društva.

“Konačno su ostvarili svoj san. Pokorili su svaku volju u narodu, posijali su strah, narod je nemoćan, paljenjem svjetla narod je ostao u mraku. Uništili i prodali sami sebi za nula kuna, nasilno iselili, ovršili, a preko 2000 boraca u ratu namijenjenom za milenijsku pljačku tu sramotu nisu doživjeli, izvršili su suicid a Franjo Tuđman i pomagači su povukli okidač. Ubojica u Bleiburškom pokolju u svibnju 1945, godine, povukao je i sada okidač, sada je izvršio genocid i pokolj nad cijelim narodom”, kaže Šešelj na kraju.

Izvor: Index.hr