fbpx

Nove prijetnje: Galovčanin Goran Burčul SMS porukama prijetio načelniku Marinu Gulanu

Tridesetdevetogodišnji Goran Burčul zvani Džoga uhićen je i kazneno prijavljen u nedjelju na noć zbog ozbiljnih prijetnji smrću Marinu Gulanu (32), načelniku Općine Galovac.

Incident se dogodio svega dan nakon što su porazbijana stakla na zgradi Općine Galovac, a dva dana nakon što je mladi načelnik iz redova HDZ-a brutalno pretučen metalnom palicom nedaleko mjesnog igrališta. Napad je okarakteriziran kao pokušaj ubojstva zbog čega je prijavljen i iza rešetaka Istražnog centra u Zadru na mjesec dana otpremljen Nikola Burčul (35), oporbeni vijećnik iz redova SDP-a.

No to nije nimalo zabrinulo njegova prezimenjaka, četiri godine starijeg pomorca Gorana Burčula (HSP AS), i spriječilo da i on krene u obračun s mladim galovačkim načelnikom.

Prijetnje likvidacijom pa čak i sakaćenjem Goran Burčul Marinu Gulanu je uputio SMS porukama s nepoznatog broja, no nakon što ih je odaslao 20-ak te, osim njemu, zaprijetio i članovima njegove uže obitelji, policija se pozabavila tim slučajem i vrlo brzo locirala mobilni uređaj s kojeg su prijeteće poruke poslane.

A mobitel je, kako smo doznali, bio na Jadrolinijinom brodu gdje inače Goran Burčul radi.

Izvor: Zadarski list