fbpx

Omiljene japanke svijetskih trendseterica

Havaianas japanke se proizvode još od davne 1962. godine. Od tada do danas Havaianasice nas svake sezone oduševljavaju novim modelima, kombinacijama boja, printovima i suradnjama. Međutim, kroz proteklih 50tak godina, jedno je ostalo isto.

Izrađene od najfinijeg kaučuka, Havaianasice ne gube oblik, ne postaju labave, ne poprimaju mirise, te se, zbog svojevrsne strukture potplata, ne kližu.

S Havaianasom, percepcija vrijedosti branda nije u ekskluzivnosti već u inkluzivnosti. Svi ga nose pa želite i vi. Bili to klasični modeli: Top, Brasil, Brasil logo, Slim, Slim Season, u klasičnim bojama ili neka od fantastičnih suradnji poput one sa Disneyjem, Swarovskim ili brazilskim urbanim umjetnicima.

feetinthesand

Havaianas nisu samo gumene japanke, već simbol neformalnog, pozitivnog, inovativnog i zabavnog lifestylea.

Ove je sezone brazilski design team Mulheres Barbadas (bradate dame) dizajnirao za Havaianas jednu od naljepših japanki ove sezone nastavivši tako tradiciju partnerstva sa brazilskim urbanim umjetnicima.

Kreativni ilustratori Henrique Lima i Julio Zukerman opisuju svoj dizajn, između ostalog, kao animirani, kaotični, sveobuhvatni i pršteći.

Izraz „manje je više” apsolutno se ne može pripisati stilu ovog dua iz Sao Paola čije monokromatske črčkarije pričaju priče i iznenađuju skoro pa hipnotičkim efektom na smješeću publiku.

Partnerstvo sa Mulheres Barbadas rezultiralo je ARTS modelima, must-haveom za fanove stripova, grafita, skateboardinga i grafičkog designa općenito.

fotk2

Baš na vrijeme za dugo toplo ljeto, Havaianas je pripremio divno iznenađenje. Nije tajna da se na ove šarene šarmantne gumene japanke lako navući. Velika je šansa da ih već imate u svom ormaru, međutim, ove sezone u Havaianasu su za vas pripremili nešto stvarno posebno. Posjetite jedan od Havaianas štandova u Zagrebu, Puli, Rijeci, Rovinju i Splitu i ukrasite svoje Havaianasice kristalima, mašnicama, raketama, srčekima ili vanzemaljcima!

Kombinirajte metalne ukrase i Swarovski kristale te kreirajte baš svoje, unikatne Havaianasice. Ljubazno osoblje će na licu mjesta sastaviti vaš poseban par, a vi ćete biti spremni i za vrući asfalt i za bajkovitu plažu.

Izvor: Fashion.hr