fbpx

U prometnoj nesreći u Slavonskom Brodu poginula 17-godišnja motoristica: BMW-om joj oduzeo prednost

Sinoć oko 21.40 sati u Slavonskom Brodu dogodila se teška prometna nesreća. Kako je izvijestila policija, nesreća se dogodila na križanju Rimčeve, Svačićeve i Lucićeve ulice, a smrtno je stradala jedna osoba.

Prema izjavama očevidaca BMW stranih registarskih oznaka oduzeo je prednost vozačici na Yamahi R125 brodskih registarskih oznaka, javlja SBOnline. Riječ je i o inače problematičnom raskrižju. Zbog zadobivenih ozljeda, vozačica motocikla je prevezena u brodsku Opću bolnicu dr. Josip Benčević, gdje je od posljedica zadobivenih ozljeda preminula.

“Sinoć, oko 21.40 sati, u Slavonskom Brodu, na raskrižju Rimčeve, Svačićeve i Lucićeve ulice, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala 17-godišnja vozačica motocikla. Prometna nesreća se dogodila jer je 30-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom BMW, njemačkih nacionalnih oznaka i broja, skrenuo u raskrižju ulijevo, ne propustivši pritom motocikl, koji je imao prednost prolaska. Potom je došlo do udara motocikla u osobni automobil i pada motocikla zajedno sa vozačicom na kolnik. U ovoj prometnoj nesreći 17-godišnjakinja je teško ozlijeđena, opasno po život, te je naknadno preminula u bolnici u Slavonskom Brodu. Policijski službenici su 30-godišnjeg vozača osobnog automobila uhitili, te će po dovršetku kriminalističkog istraživanja biti kazneno prijavljen zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu”, stoji u izvješću PU brodsko-posavske.

Izvor: Index.hr