fbpx

Ubola ga nožem jer ju je gušio?!

Iako se u početku špekuliralo da je uzrok njihovoj svađi, koja samo pukom srećom nije završila tragično – ljubomora, saznali smo da se u pozadini priče kriju i neke nesuglasice zbog imovine

Lucija Došlić (62) osumnjičena za pokušaj ubojstva šest godina starijeg supruga Alojza branit će se sa slobode, jer joj je nakon uhićenja i ispitivanja kod dežurnog suca istrage zadarskog Županijskog suda, kaznena prijava proslijeđena tzv. redovnim putem. Suprug Alojz, kako smo saznali još se oporavlja u zadarskoj Općoj bolnici, no njegovo je stanje stabilno.

Lucija Došlić je kako smo saznali, puštena zbog svoje životne dobi, ali i okolnosti pod kojima je kazneno djelo počinjeno. Naime, kako je istražiteljima rekla osumnjičena, supruga je ozlijedila nožem jer se branila od njegova nasrtaja i jer ju je on počeo gušiti.

Podsjećamo, sukob među supružnicima dogodio se početkom mjeseca u večernjim satima u njihovoj obiteljskoj kući, u Bibinjama. Nakon svađe, Lucija je probola Alojza nožem u donji dio trbuha i pri tome ga teško ozlijedila.

Izvor: Zadarski list