fbpx

Zadar još nije isplatio Dalmatinac i Antonija Ježinu

Mladen Baždarić, tajnik Zadra, kaže da je klub riješio obveze prema Tomislavu Brnadiću i Ivanu Joliću koji su, također bili među vjerovnicima

Osim briga oko sve većeg broja odlazaka igrača na Stanovima imaju problema i sa suspenzijom. Zadar je tako na pripreme u Sloveniju otišao s odlukom Disciplinske komisije HNS-a po kojoj je klub iz Ulice Hrvoje Ćustića suspendiran od 17. lipnja do ispunjenja obveza prema vjerovnicima ili njihovog pristanka na odgodu suspenzije. Odluka je iz HNS-a došla na stol Josipa Breznija, povjerenika za natjecanje Prve HNL. Zadar dok traje suspenzija sa seniorskom momčadi ne smije igrati nikakve utakmice, uključujući i prijateljske.

– U Udrugu Prve HNL stigla je odluka Disciplinske komisije po kojoj je Zadar suspendiran zbog dugovanja prema NK Dalmatincu iz Crnog, te Ivanu Joliću, Antoniju Ježini i Tomislavu Brnadiću – rekao je Brezni i ostavio otvorenom mogućnost da je Zadar u međuvremenu riješio dio ili sve obveze prema četvorici vjerovnika.

– No danas (jučer pr. a.) je situacija takva da je Zadar suspendiran – podvukao je Brezni.

Ukoliko Zadar ne riješi dugove prema Dalmatincu i Ježini, odnosno ako ne stignu službene potvrde od Jolića i Brnadića da je spor riješen, utakmica 1. kola na Stanovima protiv Hajduka, koja je na raspored 13. srpnja u 21 sat, neće se igrati.

 Izvor: Zadarski list