fbpx

Zadar ponovno suspendiran – nakon Hajduka upitan i Dinamo

Ježina ustraje u naplati svojih potraživanja, a na Stanovima tvrde da su u cijelom slučaju zakinuti pa traže rješenje koje bi im išlo u prilog
Nakon “povuci-potegni” protiv Hajduka i drugu utakmicu ove sezone na Stanovima dočekuju s neizvjesnošću. Disciplinska komisija HNS-a Zadru bi danas trebala aktivirati suspenziju zbog odluke Arbitražne komisije koja je potvrdila da je klub dužan Antoniju Ježini. Odluke Arbitraže su jednostupanjske i nema mogućnosti žalbe, premda je Zadar, nezadovoljan odlukom u sporu s Ježinom, svojevremeno tražio obnovu postupka.

Novi rok za dogovor (isplata ili pristanak vjerovnika na odgodu) s Ježinom ističe danas, a kako Zadar već sutra gostuje kod Dinama jasno je da danas do 16 sati Josip Brezni, povjerenik Prve HNL, mora imati novu odluku Disciplinske komisije, ili ukoliko aktualna ostane na snazi, ništa od utakmice na Maksimiru.

– Ne stigne li u međuvremenu neka druga odluka Disciplinske komisije HNS-a Zadar je od 18. srpnja ponovno pod suspenzijom koja je vezana za slučaj s Antonijem Ježinom. Kad je riječ o sporu Zadra i NK Dalmatinca tu je suspenzija odgođena do 1. kolovoza – potvrdio je Brezni.

Izvor: Zadarski  list