fbpx

Žena ubola muža nožem u trbuh!

Lucija Došlić (62) jučer se još uvijek nalazila u prostorijama PU zadarske zbog kriminalističkog istraživanja kojim su zadarski inspektori pokušavali utvrditi što se točno dogodilo između nje i njezinog, šest godina starijeg, supruga Alojza kojeg je ona probola nožem u donji dio trbuha i teško ga ozlijedila.

Naime, po službenoj informaciji koja je priopćenjem jučer proslijeđena svim zadarskim redakcijama do sukoba između supružnika došlo je u ponedjeljak navečer oko 22 sata u njihovoj obiteljskoj kući, na adresi Ulice Starenica u Bibinjama. Najprije su se žestoko posvađali, a onda je Lucija zgrabila nož i zarila ga suprugu u donji dio trbuha. Nakon incidenta odmah je pozvana Hitna pomoć koja ga je odvela u zadarsku Opću bolnicu, gdje je zadržan na daljnjem liječenju, no kako smo saznali jučer u ranim poslijepodnevnim satima, njegovo je stanje bilo stabilno i bio je izvan životne opasnosti.

Očevid su na mjestu događaja obavili zadarski policajaci, a Lucija Došlić je uhićena i uz kaznenu prijavu zbog pokušaja ubojstva privedena u policiju. Bračni par Došlić je inače, iz jednog sela kod Nove Gradiške, a kako smo saznali, nakon umirovljenja su se preselili u Bibinje gdje su u međuvremenu izgradili kuću te se posljednjih godina bave turizmom iznajmljujući apartmane.

Ranije, navodno, nisu imali nekih većih problema u braku, odnosno u njihovu slučaju nije bilo prijave policiji zbog bilo kakvog oblika obiteljskog nasilja.

Izvor: Zadarski list