fbpx

Dvije teške krađe, sedam krađa i tri narušavanja javnog reda i mira

U protekla 24 sata na području PU zadarske evidentirane su dvije teške krađe, sedam krađa i tri narušavanja javnog reda i mira. Evidentirano je četrnaest prometnih nesreća u kojima su tri osobe teže i devet lakše ozlijeđene.

Teška krađa

U zadnja dva tjedna u Zadru ulica Miroslava Krleže, nepoznati počinitelj je provalio u stan vlasništvo 66-godišnjakinje iz kojeg je ukrao srebrni komplet pribora za jelo i veći broj zlatnog i srebrenog nakita ukupne vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.

Noćas je nepoznati počinitelj u Privlaci provalio u trgovinu mješovite robe iz koje je ukrao dnevni utržak od više desetaka tisuća kuna.

Krađa

Prošle noći u Biogradu u noćnom klubu, nepoznati počinitelj je ukrao mobitel vrijednosti nekoliko tisuća kuna, vlasništvo 20-godišnjakinje.

Prošle noći u Sukošanu ulica Tratica, nepoznati počinitelj je iz apartmana kojeg koristi 48-godišnji austrijski državljanin, ukrao tablet i novac, pričinivši materijalnu štetu od više tisuća kuna.

Prošle noći u Biogradu na plaži Bošana, nepoznati počinitelj je ukrao gumeni čamac sa vanbrodskim motorem, ukupne vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna, vlasništvo 47-godišnjaka.

Jučer oko 11 sati u Zadru ulica Akcije Maslenica, nepoznati počinitelj je ukrao novčanik s nekoliko tisuća kuna i osobnim dokumentima vlasništvo 50-godišnjakinje.

Prošle noći u Zadru ulica Ante Starčevića, iz dvorišta, nepoznati počinitelj je ukrao motocikl vlasništvo 26-godišnjaka, pričinivši mu materijalnu štetu od više tisuća kuna.

Jučer ujutro u Pakoštanima ulica Brune Bušića, nepoznati počinitelj je iz osobnog automobila ukrao nekoliko tisuća kuna i dvije dječije torbice vlasništvo 46-godišnjakinje.

Prošle noći u Zadru ulica Oko Vrulja nepoznati počinitelj je ukrao osobni automobil VW Polo zadarskih registarskih oznaka vlasništvo 40-godišnjakinje, pričinivši joj materijalnu štetu od nekoliko desetaka tisuća kuna.

Izvor: HRT Zadar