fbpx

Košarkaški klub Zadar potpisao je dvogodišnji ugovor s Hrvojem Vlašićem

Ovaj put je službeno. Košarkaški klub Zadar potpisao je dvogodišnji ugovor s 44-godišnjim zadarskim stručnjakom Hrvojem Vlašićem, koji se tako vraća u matični klub. Potvrdili su to Boris Skroće, direktor i sam trener.

– U četvrtak smo stupili u kontakt i relativno brzo smo se dogovorili. Prespavali smo, sagledali još jednom situaciju kluba i moje želje, te postigli dogovor u obostranom interesu – kazao je Vlašić.

Za ovakav potez trebalo je poprilično hrabrosti. Vlašić zna u kakvoj se situaciji klub nalazi i spreman je na ovaj veliki izazov.

– Situacija, naravno, nije nimalo zahvalna, s obzirom da dobrim dijelom kasnimo. Moramo brzo reagirati, složiti momčad, a u svemu tome nemamo baš prava na pogrešku.

S obzirom da su na Višnjiku trenutno sve domaći momci, Vlašić ih većinu dobro poznaje.

– S većinom suradnika sam razgovarao, upoznat sam s onim što su radili do sada. Želim stvoriti radnu i pozitivnu atmosferu. To je ono što me sada zanima i ono što je potrebno Zadru u ovom trenutku.

Iako su nad KK Zadar još uvijek tmurni oblaci stečaja, Vlašić, kao i svi u klubu, vjeruje da će sve proći u najboljem redu.

Izvor: Zadarski list

– Nije lako, ali kada dolaziš u svoj klub je drugačije. Ulazim hrabriji i s više emocija u cijelu priču. Zadar je moj klub, tu sam počeo igrati kao dijete i napravio prve trenerske korake. U perspektivi vjerujem da možemo napraviti pozitivnu priču – zaključio je Vlašić.