fbpx

Lokomotiva lagano do pobjede protiv Zadra

Lakše od očekivanog igrači Lokomotive stigli su pred svojim navijačima do tri boda protiv Zadra. Očekivalo se puno bolje izdanje Zadrana, međutim, od toga nije bilo ništa. Slijedi dvoboj protiv “farmaceuta” iz Koprivnice.

Poraz u 7. kolu HNL-a upisali su nogometaši Zadra. Rezultatom 2:0 u Makismiru ih je porazila Lokomtiva. Pogotke su postigli Mesarić i Chago. Sa sedam osvojenih bodova Zadar se nalazi u sredini tablice. U sljedećem kolu na Stanovima će ugostiti Slaven Belupo.

Trener Zadra, Ferdo Milin.

“Zaslužena pobjeda Lokomotive koja je iskoristila naše pogreške. Bili su stalno brži na lopti i došli su do sigurne pobjede.Mi se okrećemo utakmici sa Slaven Belupom koja je nama jako bitna za cijelu jesen. Očekivao sam puno više od svojih igrača, ali treba izvući pouke i gledati dalje. Bilo je dobrih stvari, ali premalo za pobjedu.

Tomislav Ivković, trener Lokomotive.

„Unatoč tome što nas prvih 25 minuta nije bilo nigdje mislim da smo došli do zaslužene pobjede. Na početku smo bili promatrači i tek od 26 minute počinjemo igrati kako znamo. U nastavku susreta na trenutke smo igrali dobro. Na kraju sam zadovoljan pobjedom, ali ne baš i igrom.”

Izvor: HRT Zadar