fbpx

Marija Režan produljila s Avenidom

Marija Režan ostaje u redovima Perfumerias Avenide još najmanje jednu sezonu, objavio je aktualni španjolski prvak na svojim službenim stranicama. Hrvatska reprezentativka u Avenidu je došla prošle sezone te je, unatoč ozljedi koljena i operaciji, koja ju je nekoliko mjeseci izbacila iz pogona, odradila vrlo dobar drugi dio sezone i dala važan doprinos uspjesima ekipe.

Režan, koja će za tjedan dana napuniti 24 godine, karijeru je počela u Zadru, odakle je otišla 2008. i to u Gospić, gdje se zadržala do odlaska u Španjolsku. Na nedavnom Europskom prvenstvu u Francuskoj igrala je u prosjeku 15 minuta, uz učinak od osam poena i četiri skoka po utakmici.

– Ostankom Režan, koja je prošle sezone pokazala veliku klasu, te je sa suigračicama osvojila Superkup i prvenstvo, zaključen je snažan i kvalitetan roster za ovu sezonu – stoji u priopćenju kluba iz Salamance.

– Režan je prošle sezone u više navrata pokazala ono što se od nje očekuje i ove, napadačku kvalitetu i velik broj skokova. Primjerice, protiv Ekaterinburga, kada je igrala protiv najboljih centara Europe ili dvjema uzastopnim titulama najkorisnije igračice kola španjolske lige, kada je imala valorizaciju preko 30 – piše na službenim stranicama kluba, uz želje da ju u sezoni 2013./14. zaobiđu ozljede, te da “hrvatski biser zasja u svom punom sjaju”.

Izvor: Zadarski list