fbpx

Pastelni kaputi kao hit nadolazeće sezone

Iako nam trenutno kaputi nisu nešto o čemu želimo razmišljati, hladna sezona se polako približava, a svaka prava trendseterica zna da je kaput osnova jesenskog i zimskog stylinga. Obično investiramo u dulje verzije neutralnih boja koje ćemo moći nositi i u narednim godinama, ali ove sezone dizajneri predlažu da razmislite o nešto drugačijim opcijama. Jedan od vodećih trendova za jesen/zimu 2013. godine jesu kaputi u pastelnim bojama. Proenza Schouler, Giambattista Valli, Rochas i Celine samo su neke od brojnih modnih kuća koje su svojim kolekcijama odlučile podariti interesantni preokret, sugerirajući nam da zima ne mora biti rezervirana za igru na sigurno.

iceberg

Roza, baby plava i žuta unijet će dozu razigranosti koja će svaku odjevnu kombinaciju učiniti zanimljivom. To je ujedno i njihova najveća prednost, jer će u tren oka izazvati onaj “wow” efekt. Oversized kroj bio je popularan u pedesetim godinama, a ove godine se vraća na velika vrata s uvijek poželjnim daškom elegancije, kakvu su njegovale velike filmske zvijezde poput Elizabeth Taylor i Marilyn Monroe.

U galeriju smo stavili deset dizajnerskih komada koji bi vas mogli potaknuti da razmislite o ovoj veselijoj alternativi, koja će biti osnova vaših jesenskih kombinacija!

simonerocha

Izvor: Fashion.hr