fbpx

Perica: Mourinho mi je poželio dobrodošlicu

Stipe Perica novi je igrač londonskog Chelsea. Stipe se kao što je i obećao prvo javio Zadarskom listu i u nekoliko rečenica pokušao dočarati svoje osjećaje. Osamnaestogodišnji Zadranin nije mogao skriti oduševljenje što je postao igračem Chelsea.

– Mislim da sam u ovome trenutku najsretniji čovjek na svijetu – kazivao je Stipe kada nas je nazvao iz svoje hotelske sobe u Londonu.

– Nisam mogao ni sanjati da ću postati igrač Chelsea. Međutim, moji snovi postali su java. Potpisao sam ugovor sa Chelseom na pet godina, ali ću zbog nemogućnosti da odmah dobijem radnu dozvolu u Engleskoj negdje na posudbu. Više ću o tome znati sljedećih dana. Odradio sam trening s Chelseom i mogu reći da sam oduševljen kako su me primili igrači. Najviše mi je u tim prvim trenucima pomogao Branislav Ivanović, odmah mi je dao broj svog mobitela i rekao da ga zovem što god mi treba. Dobio sam dres Chelsea s potpisima svih igrača.

Perice se posebno dojmio susret s Mourinhom.

– Čovjek kojeg sam do jučer gledao na televiziji u finalima Lige prvaka bio je ispred mene. Rukovali smo se, a on mi je poželio dobrodošlicu, rekao da moram iz dana u dan naporno trenirati i da očekuje da ubrzo nastupam za Chelsea. Ostao sam fasciniran, što bih drugo. Moram poslušati Mourinha, nazabijati se golova na posudbi i vratiti se u Chelsea – kazao je u svom prvom javljanju iz Londona Stipe Perica.

 Izvor: Zadarski list