fbpx

“Pravi Mladen” živi u Biogradu

Ja nikoga nisam tužio, pa ni mog susjeda, a još manje nekoga iz Slavonije, kaže Goran Lipovac, susjed Mladena Tomašića iz Biograda

Pokrenuli smo istražne radnje, odnosno provjeravamo što se dogodilo, budući da smo za taj slučaj doznali jučer iz medija i da nas nitko do sada vezano uz navode u novinskom članku nije kontaktirao – odgovorio nam je Elis Žodan, glasnogovornik Policijske uprave, na pitanje što se to dogodilo u slučaju Mladena Tomaševića iz Bošnjaka kod Županje. Čovjek je, naime, nakon višegodišnje beznadne borbe s vjetrenjačama sudsko-policijsko-pravosudne administracije odlučio o svemu progovoriti javno, a za to mu je svakako motiv bio i prijetnja zatvorom.

Sve je započelo još prije pet godina, točnije 5. lipnja 2008. godine u 16.44 sati u Savskoj ulici u Biogradu na moru kad se Mladen Tomašević s kućnog broja 27 porječkao sa svojim susjedom Goranom Lipovcem na kućnom broju 32 oko pristupnog puta.

– Tad se asfaltirala cesta koju za pristup kućama koristimo ja i tri moja susjeda, među kojima i Mladen Tomašević. Njemu nešto nije bilo po volji pa smo se porječkali. Ubrzo je došla policija i sačinila zapisnik. Ja nikoga nisam tužio, pa ni mog susjeda, a još manje nekoga iz Slavonije – priča Goran Lipovac, šokiran razvojem priče čiji je sudionik i sam bio. Kaže kako ga je prošle godine kontaktirao jedan odvjetnik i ispričao mu o zamjeni identiteta nakon čega je on potpisao izjavu da Mladena Tomaševića iz Bošnjaka u životu nije vidio, a kamoli se sukobio s njim.

Izvor: Zadarski list