fbpx

Razbojništvo, četiri teške krađe i tri krađe te tri narušavanja javnog reda i mira

U protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirane su razbojništvo, četiri teške krađe i tri krađe te tri narušavanja javnog reda i mira. Evidentirano je šesnaest prometnih nesreća u kojima je sedam osoba lakše ozlijeđeno.

Razbojništvo

Jučer, oko 13 sati, u pošti na Trgu bratskih dvora u Kalima, nepoznati je maskirani počinitelj, uz prijetnju vatrenim oružjem, od 52-godišnje zaposlenice otuđio veći novčani iznos. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Teška krađa

Jučer, u Ulici Bože Peričića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u kamper u vlasništvu 35-godišnje talijanske državljanke te otuđio mobitel, prijenosno računalo i navigacijski uređaj u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Jučer, u Biogradu, na parkiralištu plaže Slanica, nepoznati je počinitelj iz automobila u vlasništvu 24-godišnjaka otuđio novac, mobitel i navigacijski uređaj ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Jučer, u naselju Sabunike u Privlaci, nepoznati je počinitelj provalio u kiosk u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio novac, mobitele, kartice za mobitele i cigarete ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Jučer, u Škulićima kraj Ražanca, nepoznati je počinitelj provalio u hotel u izgradnji u vlasništvu 67-godišnjaka te otuđio drvene stolove i madrace u vrijednosti od oko 10 tisuća kuna.

Krađa

Jučer, na Šetalištu kneza Branimira u Zatonu, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 50-godišnjeg slovenskog državljanina vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U noći sa srijede na četvrtak, na Krešimirovoj obali u Zadru, nepoznati je počinitelj iz kuće otuđio dva novčanika s novcem i dokumentima u vlasništvu njemačkih državljana ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Noćas je, u ugostiteljskom objektu na Obali kneza Branimira u Zadru, nepoznati počinitelj otuđio ručnu torbicu s mobitelom, novčanikom i dokumentima u vlasništvu 24-godišnjakinje ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

 Izvor: HRT Zadar