fbpx

Saša Laka zbog duga od 1.400 kuna potukao se s Jadrankom Lisicom

Laka je upao u kafić Kalelarga, zgrabio konobara, odgurao ga u skladište, uzeo mu novčanik, a potom pozvao drugog konobara te pred njim izbrojio 1.400 kuna. Rekao im je da toliko njemu duguje njihov šef Jadranko Lisica i s novcem odšetao

Zbog navodnog duga od 1.400 kuna kontroverznog zadarskog poduzetnika, Jadranka Jadru Lisicu (52) u srijedu navečer išamarao je 48-godišnji Saša Laka, bivši vlasnik kafića Mirakul na Relji.

Incident se dogodio u večernjim satima i to u dva dijela. Naime, Laka je prvo došao u Lisičin hotel Bastion na Poluotoku u poslijepodnevnim satima i od Lisice tražio da mu isplati 1.400 kuna. Policiji je po uhićenju ispriča da mu je Lisica toliko ostao dužan za neke radove koje mu ja kao kućni majstor odradio u hotelu. Navodno je on taj novac već u nekoliko navrata tražio od hotelijera, ali je ovaj uporno odbijao isplatiti mu ga. Laka je policiji kazao kako je on sam bio dužan neki novac trećoj osobi pa da je, kako bi podmirio dug, otišao po svoj novac kod Lisice.

Ovaj ga je, očito još jednom, najurio praznih džepova, što je njemu prelilo čašu, a nakon nekoliko “čašica” učinilo mu se zgodno da još jednom ode k Lisici. No navodno se Lisici pomračio um odmah čim ga je ugledao u hotelu drugi put isti dan pa se ustao sa sjedalice na kojoj je sjedio i Laku odalamio šakom nabivši mu šljivu na oku.

– Nakon dovršenoga kriminalističkog istraživanja protiv 48-godišnjaka je podnijet optužni prijedlog zbog protupravne naplate, a glede događaja koji je prethodio, policijski službenici podnijeli su prijave radi narušavanja javnog reda i mira protiv 48-godišnjaka, ali i 52-godišnjaka – kaže Elis Žodan iz PU zadarske.

 Izvor: Zadarski list