fbpx

Šest teških krađa i pet krađa te tri narušavanja javnog reda i mira

U protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirane su šest teških krađa i pet krađa te tri narušavanja javnog reda i mira. Evidentirano je sedamnaest prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teško, a jedna lakše ozlijeđena.

Teška krađa

Jučer, u ulicama Josipa Jurja Strossmayera i Marka Marulića u Zadru, nepoznati su počinitelji provalili u stanove u vlasništvu 47 i 67-godišnjakinja te ukrali novac i zlatninu ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

U noći s ponedjeljka na utorak, u Ulici Borisa Krnčevića u Viru, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te ukrao nekoliko desetaka tisuća kuna.

Jučer, u Turnju na Jadranskoj cesti, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 40-godišnjaka te ukrao dva mobitela, a u Zadru, Put crvenih kuća, u kuću u vlasništvu 54-godišnjaka te otuđio novac i zlatninu. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Jučer u Sukošanu, na predjelu Tustica, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu 36-godišnjaka te ukrao ručnu torbicu s novčanikom, novcem i mobitelom ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Krađa

U proteklih nekoliko dana,u trgovačkom centru u Ulici Akcije Maslenice u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili novčanik s novcem i dokumentima u vlasništvu 55-godišnjakinje i 58-godišnjakinje. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

U noći s ponedjeljka na utorak, u Kukljici na predjelu Vruljica, nepoznati je počinitelj ukrao gumeni čamac s veslima u vlasništvu 44-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Jučer, na plaži u Sukošanu, nepoznati je počinitelj ukrao torbicu s novčanikom, mobitelom i novcem u vlasništvu 23-godišnjaka ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Izvor: HRT Zadar