fbpx

Tenisice s potpisom svjetskih graffiti majstora

Slaveći ove godine 30. obljetnicu od pojave ikonskog, Classics Leather modela, Reebok je predstavio City Classics Capsule kolekciju tenisica za muškarce, koja je okupila vodeće svjetske graffiti majstore i umjetnike. Posebno za ovu priliku, majstori gradske i urbane kulture, osmislili su i oslikali nove Classics Reebokice iz kolekcije za jesen/zimu 2013.

reebok_graffiti-majstor-Rae-motiv-Milano

Kroz urbane grafite i prepoznatljivu Classics Leather siluetu, svaki od umjetnika ‘udahnuo’ je novi život jednom od modela tenisica, potvrđujući tako utjecaj Reebok Classics kolekcija na razvoj urbane kulture. City Classics Capsule kolekcija obuhvaća 12 različitih modela Reebok tenisica, oslikanih graffiti motivima karakterističnim za jednu od vodećih svjetskih metropola.

Rea s motivima Milana

Graffiti majstori koji su svojim motivima ukrasili tenisice su Wane (New York), Eklips (Los Angeles), Pose (Chicago), Mad (Philadelphia), Tati (Miami), Totem (Atlanta), DA Flow (Mexico City), Sick Systems (Moskva), Rae Martini (Milano), Rimo (Tokyo), Monster (Pariz) te Swifty (London).

reebok-graffiti-majstor-Eklips-motiv-Los-Angeles

Eklips s motivima Los Angelesa

Modeli s graffiti motivima Los Angelesa, Milana i New Yorka bit će dostupni od početka rujna ekskluzivno u Reebok storeu.

Izvor: she.hr