fbpx

Učestale krađe

U protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirano je pet teških krađa i šest krađa te četiri narušavanja javnog reda i mira. Evidentirano je osam prometnih nesreća s materijalnom štetom.

Jučer, u Zatonu, nepoznati je počinitelj iz apartmana kojeg koristi 44-godišnja Ruskinja, ukrao prijenosno računalo, fotoaparat, kameru novac i zlatninu ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Jučer, u Turnju, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 29-godišnjaka te ukrao prijenosno računalo, kasu i razna alkoholna pića ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Jučer, u Tribnju Šibuljina, nepoznati je počinitelj provalio u apartman te ukrao prijenosno računalo, kameru, i-pad, mobitel te novac i dokumente u vlasništvu 45-godišnjeg poljskog državljanina, a u Rovanjskoj je nepoznati počinitelj provalio u apartman te ukrao novac, cigarete, mobitel i zlatninu u vlasništvu 24 i 23-godišnjakinje.

U nedjelju, u Privlaci, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu 48-godišnjeg njemačkog državljanina te ukrao novac i dokumente u vrijednosti od oko 2 tisuće kuna.

Jučer, u Zadru, na Poluotoku te u Ulici Stjepana Radića, nepoznati su počinitelji iz torbice u vlasništvu 65-godišnjakinje te iz torbice u vlasništvu 44-godišnjakinje ukrali novčanike s novcem i dokumentima.

U nedjelju, u Viru, u blizini mosta, nepoznati je počinitelj iz automobila u vlasništvu 45-godišnjakinje ukrao novčanik s novcem i dokumentima ukupne vrijednosti od nekoliko stotina kuna.

U noći s nedjelje na ponedjeljak, na plaži u Posedarju, nepoznati je počinitelj iz automobila u vlasništvu 52-godišnjaka ukrao tablet vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Jučer, u Ulici Majstora Radovana u Zadru, nepoznati počinitelj je ukrao prijenosno računalo u vlasništvu 52-godišnjakinje te dva mobitela u vlasništvu 61-godišnjeg Danca ukupne vrijednosti oko 10-ak tisuća kuna.

Izvor: HRT Zadar