fbpx

Begonja i Gržan prešli u Lokomotivu, odlazi i Vasilj

Vijest nije neočekivana. Luka Begonja (1992.), plemeniti veznjak prvoligaša sa Stanova više nije član Zadra. Begonja će svoju karijeru nastaviti u Metropoli, točnije postao je član Lokomotive. Tako su se obistinila nagađanja koja su krenula već i tijekom ljeta, istini za volju tada je navodno postojala šansa da Luka karijeru nastavi na Otoku, u Readingu. S obzirom na poziciju koju na ljestvici Prve HNL trenutačno zauzima Lokomotiva i činjenicu da je u ovoj sezoni igrala u pretkolu Europske lige, ovo je svakako korak naprijed za mladog Zadranina čiji talent je sigurno nesporan.

– Mogu potvrditi da je transfer iz Zadra u Lokomotivu zgotovljen. Ostale su još samo formalnosti poput potpisivanja ugovora – kazivao je zadovoljni Begonja

Begonja će u Lokomotivi imati zadarsko društvo budući da je klub s Kajzerice jučer na svojim internetskim stranicama objavio da je Šime Gržan (1994.) novi član “bijelo-plavih”. I Gržan i Begonja bili su ili su još uvijek članovi mladih reprezentativnih selekcija.

Zadar će ove zime u svojim redovima teško zadržati i Ivana Antona Vasilja (1991.). Iako Vasilj svakodnevno trenira ističe da je njegov odlazak gotova stvar.

– Sigurno odlazim iz Zadra, a s klubom trenutačno razgovaram na koji je način to najbolje izvesti.

Izvor: Zadarski list/ZDanas