fbpx

Igrajte Zadrani, volimo Vas mi

Zanimljiv sportski vikend nas očekuje. Po bodove u svojim natjecanjima idu zadarski predstavnici i to košarkaši, kuglači, stolnotenisači i odbojkaši.

Košarkaši Zadra gostuju večeras u Smederevu gdje ih u susretu 18. kola regionalne ABA lige očekuje ogled protiv momčadi Mega Vizure. Početak je u 18 sati.

Igrač Zadra, Toni Prostran.

„Riječ je o dobroj mladoj ekipi koja može biti jako nezgodan. Porazili su nas na Višnjiku i sada im želimo uzvratiti istom mjerom. Dobro smo trenirali i pripremili se za njih, nadam se našoj pobjedi“.

Novi veliki izazov očekuje kuglače Zadra, danas gostuju u Slovačkoj gdje će se u prvoj utakmici četvrtfinala Eurolige od 13 sati sastati s Podbrezovom.

Kapetan Zadra, Mario Baljak.

„Ponajbolja ako ne i najbolja momčad u Europi ali ne i nepobjediva. Imamo lijepu priliku s obzirom da se uzvrat igra u Zadru. Bio bi zadovoljan i s minimalnim porazom od 5:3, ali vidjet ćemo“.

Dva susreta ove subote u nastavku stolnoteniske Superlige odigrat će igrači Donata. Najprije gostuju kod Kutine a zatim i kod Zagreba.

Davor Karlović igrač i trener Stolnoteniskog kluba Donat.

„Protiv Kutine ukoliko budemo u najjačem sastavu možemo stići do pobjede dok realno protiv Zagreba teško ćemo do bodova“.

Odbojkaši Zadra gostuju večeras u Varaždinu gdje ih u nastavku državnog prvenstva očekuje utakmica protiv istoimenog domaćina. Početak je u 19 i 30.

Izvor: HRT/ZDanas