fbpx

KOD VRANSKOG JEZERA: Svećenik i muškarac uhvaćeni “u klinču” na haubi auta

Među župljanima jedne župe nedaleko od Zadra proširila se priča kako je njihovog svećenika uhitila policija dok je razmjenjivao nježnosti s drugim muškarcem. Župnik i njegov prijatelj navodno su uhvaćeni na haubi automobila, a sve se dogodilo na Vranskom jezeru.

Policajci su te večeri, bili u ophodnji jer su već neko vrijeme sumnjali u aktivnosti krivolovaca na tom području. Postavili su zasjedu, a kad su se približili automobilu umjesto krivolovaca su zatekli dvojicu muškaraca usred seksualnog odnosa. Policiji je župnik, navodno, rekao kako su samo ‘nešto raspravljali’.

Iakoje objavljeno u medijima da su ih priveli zbog remećenja javnog reda i mira, PU zadarska je za Dnevnik.hr kazala kako nije imala službenih postupanja takvog tipa.
Župnik je osjetio potrebu obraniti se pa je prošle nedjelje tijekom mise poručio vjernicima da ne vjeruju u ono što se priča o njemu.

Mještanima je, navodno, već poznata homoseksualna orijentacija drugog muškarca iz općine kraj Biograda, no vijest o privedenom župniku ih je šokirala.

Izvor: 24sata.hr/ZDanas

Foto: dnevnik.hr