fbpx

U proljeće 2015. godine otvara se Zabavni park Mirnovec

U biogradskoj Gradskoj vijećnici gradonačelnik Ivan Knez jučer je održao radni sastanak s Franjom Koletićem, vlasnikom Mirnovec Pirotehnike iz Samobora, koji će kod Biograda na Moru graditi atraktivni zabavni Park Mirnovec vrijedan oko 15 milijuna eura, oko 115 milijuna kuna.

– Shodno brzini ishođenja preostale dokumentacije ovog proljeća bi trebala početi gradnja zabavnoga Parka Mirnovec. Ako bude sve po predviđenom planu tematski park će biti otvoren u proljeće 2015. godine, obznanio je Koletić, tzv. »hrvatski kralj« vatrometa i pirotehnike.

Riječ je o zabavnom centru na lokaciji uz samu Jadransku magistralu, na sjevernom, ulaznom dijelu ceste za Crvenu luku, sa zapadne strane. Geografski i prometno izvrsno smješteno upravo za takvu investiciju.

Da Koletić misli sasvim ozbiljno rječito govori otvaranje ureda u Bure centru iz kojeg će se osim tajničkih poslova koordinirati i poslovi ishođenja građevinske dozvole i sve druge pripremne radnje potrebne za početak gradnje Parka Mirnovec.

– Zaposlit ćemo sveukupno od 60 do 70 osoba, od toga 15-ak visokobrazovanih koji će raditi najvažnije, odgovorne poslove u Parku Mirnovec, i one rukovodeće. Svi oni će proći neophodnu praksu u Italiji u sličnom zabavnom parku, najavio je Koletić.

Izvor: Zadarski list/ZDanas