fbpx

VIDEO: Audi u novim reklamama za A3 napada BMW Serije 3 i Mercedes CLA

Audi ima dugu povijest natjecanja u konkurenciji s BMW-om i Mercedesom. Sada je odlučio napasti svoje suparnike u seriji reklama za svoj model A3 Sedan.

Nedavno smo vidjeli reklamni rat između Jaguara i Mercedesa oko “magične kokoši”. Sada pak Audi pokušava pokolebati kupce luksuznih kompaktnih limuzina koji oklijevaju oko kupnje novog automobila.

[vsw id=”O10Hxx0NTQE” source=”youtube” width=”550″ height=”344″ autoplay=”no”]

U videu se otkriva kako kupci BMW-a Serije 3 i Mercedes CLA ove automobile kupuju zbog “pritiska vršnjaka, prijatelja i neželjenih e-mailova”.

Audi stoga savjetuje da dobro obratite pažnju na to koji će biti vaš prvi luksuzni automobil, kako se ne bi dogodilo da se kasnije pokajete ili čak postidite zbog svog pogrešnog izbora.

Na tržište Sjedinjenih Država Audi A3 Sedan stiže u travnju iduće godine. Stajat će 29.900 dolara i bit će opremljen lijepim kožnim sjedalima, panoramskim staklenim krovom te šesterostupanjskim mjenjačem S tronic. Detaljne specifikacije nisu objavljene, ali Audi je potvrdio da će ovaj model ponuditi s 1.8-litrenim TFSI, 2.0-litrenim TFSI i 2.0-litrenim TDI motorom.

Izvor: net.hr