fbpx

Akcija mladih prozvali Kalmetu: Ne daju nam gradsku vijećnicu za rad, ali mi slijedeći puta ulazimo!

Predstavnici Akcije mladih poručili su kako ih gradska vlast neće uspjeti onemogućiti u namjeri da se obraćaju javnosti

Grad Zadar ne odgovara na naše upite o financiranju NK Zadra, ali i o financiranju sportskih udruga na nezakonit način. Štoviše, ne daju nam unatoč obvezi na korištenje malu gradske vijećnice za obraćanje javnosti. Stoga ćemo prema totalitaristima koji zaobilaze demokratsku proceduru poduzeti sukladne radnje. Najavili su ovo na konferenciji za novinare Marko Pupić Bakrač i Ante Rubeša iz Akcije mladih prozivajući zadarskog gradonačelnika Božidara Kalmetu i njegove pročelnike ta kršenje Poslovnika, bahatost i bezobrazluk.

Na novinarski upit o kojim metodama je riječ rekli su da ih gradska vlast neće uspjeti onemogućiti u namjeri da se obraćaju javnosti i da će oni održati konferenciju za novinare u vijećnici neovisno o zabrani i da će ući nju. Vijećnici Akcije Mladih podržali su narod BiH u protestu i tvrde da će biti sretni ukoliko prosvjeda bude i kod nas, te da će u tom slučaju i oni biti s narodom.

– Nadamo se da će i naš narod progledati kao što su naši susjedi i mi ćemo biti s njima – rekli su vijećnici Akcije mladih iz Zadra.

 Izvor: Večernji list/ZDanas