fbpx

Deep Purple 15. srpnja na parkiralištu iza dvorane Jazine

Deep Purple, jedan od najvećih svjetskih rock bendova, nastupit će 15. srpnja na parkiralištu iza dvorane Jazine u Zadru u sklopu događanja nazvanog Zadar rock festival – najavili su danas organizatori iz Turističke zajednice grada Zadra i Agencije MH koncert.

Za uvod u veliki koncert Zadrane i njihove goste zagrijat će popularni Gibonni koji je rekao da je ponosan što će biti dio tog koncerta, s obzirom da mu je prva pjesma koju je naučio svirati, kao i mnogima, legendarni “Smoke on the water”. “Ne mogu dočekati koncert, toliko sam uzbuđen. Bit će zapravo 4 koncerta, jedan od njih je u Hrvatskoj odnosno u Zadru, a ostali su u Ljubljani, Genovi i jednom austrijskom gradu” – rekao je Gibo.

Organizator iz agencije MH Koncert Boban Milunović rekao je da im je cilj da Zadar rock festival postane tradicionalan, u sklopu kojeg bi u Zadar dovodili velika imena svjetske glazbene scene.

“O kvaliteti Deep Purplea ne treba govoriti, ova koncertna događanja u ljetnoj sezoni u Zadru, postala su nešto što je prešlo granice uobičajenog” – rekao je direktor TZ grada Zadra Branko Ganzulić.

Nakon Zucchera, Hose Carrerasa, Lenny Kravitza, Nantali Cole, Seala i Carlosa Santane, kao središnji koncertni događaj sezone u Zadru, ove godine će nastupiti Deep Purple.

Izvor: HRT/ZDanas