fbpx

J. Bajlo: Opuštanja ne smije biti

Bolji ulazak u drugi dio sezone u Prvoj hrvatskoj ligi nogometaši Zadra nisu mogli niti poželjeti. Pred svojim navijačima s uvjerljivih 3:1 svladali su izravnog konkurenta u borbi za ostankom u ligi, momčad Osijeka.

Zadar je osvajanjem tri boda i napredovao na tablici, preskočio je Slaven Belupo te se sada nalazi na sedmom mjestu s 20 bodova. Osmi Belupo ima 18, deveti Osijek 12 a posljednji Dragovoljac svega deset bodova.

Iako pogled na ljestvicu veseli, sportski direktor kluba Josip Bajlo poziva na oprez.

„Ne smijemo se opustiti niti poletjeti. Tek je počeo drugi dio sezone, u igri je još jako puno bodova, čak 45. Svako opuštanje može biti opasno. Igrači su uistinu odlično odigrali protiv Osijeka, bili su iznimno motivirani i veseli taj njihov pristup. Moramo i u nastavku natjecanja biti pravi jer igrači koje imamo to mogu i realizirati na travnjaku i sezonu bez stresova mirno privesti kraju“.

Priliku za još više pobjeći od opasne zone Zadrani će imati u nedjelju kada će na Stanovima u nastavku HNL-a ugostiti ponajbolju hrvatsku momčad, Rijeku. Početak susreta je u 17 sati.

Izvor: HRT