fbpx

Od glave do pete spremni za Valentinovo

Neki će reći kako je Valentinovo konzumeristički blagdan ili kapitalistička izmišljotina, no i dalje ima puno onih koji će na Dan zaljubljenih svojoj odabranici ili odabraniku srca pokloniti mali znak pažnje ili je/ga odvesti na romantičnu večeru. Da je to najromantičniji dan u godini dokazuje i podatak da se 14. veljače svake godine zaruči od četiri do šest milijuna ljudi.

S obzirom na to da se na taj dan svašta može dogoditi, ‘fatalan’ susret s vašim partnerom dočekajte spremni od glave do pete. Za vas smo istražili gdje se skrivaju najbolji komadi u kojima će te zablistati ovo Valentinovo.

hm-vecernji-look

S pripremama za Valentinovo treba pristupiti detaljno stoga krenite od donjeg rublja s kojim ćete ako želite i završiti večer. Čipkasti grudnjak i pripadajuće mu gaćice koje više otkrivaju nego skrivaju ili pak seksi negliže najbolji su izbor za one koje će večer završiti u krevetu. Ako pak trebate podršku koja će izdržati cijelu večer, izaberite manje atraktivan grudnjak i gaće koje će vaše obline učiniti poželjnije u bilo kojoj odjevnoj kombinaciji.

hm-valentinovo

Kod odabira donjeg rublja budite maštoviti i vodite se vašim i željama vašeg partnera i sigurno nećete pogriješiti.

Crvena je boja ljubavi, pa tako i Valentinova. U ovoj vas boji nitko ne može ne zamijetiti, pa tako ni vaš partner. Poput filmske ‘Žene u crvenom’, zavedite ga elegancijom i profinjenošću zapakiranima u ovoj strastvenoj boji.

zara-valentinovo

Birajte odjevnu kombinaciju s obzirom na to gdje ćete provesti ovaj romantičan dan – na večeri u ekskluzivnom restoranu, na piću u omiljenom kafiću, u kinu, na romantičnom izletu ili u intimnoj kućnoj atmosferi.

Većina će se složiti kako uz vatrenu crvenu za ovakve prigode najradije biraju i seksi crnu. Crne haljinice zanimljivog dizajna, s kožnim ili prozirnim detaljima, sigurno će zagolicati maštu vašeg partnera.

Istraživanja su pokazala kako muškarci ne mogu odoljeti crvenim usnama, pa su se mnogi dizajneri odlučili baš za uzorak otiska usana na odjevnim komadima koje su posvetili danu ljubavi. Stoga crveni ruž na usne i s usnama na sebi krenite u ljubavne pohode.

mango-dnevni-look

Provodite li Valentinovo u kućnoj atmosferi, ležernom izlasku ili u šetnji prirodom, i za vas će se naći prigodnih outfita. Pamučne majice ukrašene neodoljivim printovima koji izjavljuju ljubav bit će savršen izbor. Za nju, naprimjer, preslatke tortice u šarenim bojama savršeno odražavaju pozitivnu energiju dana ljubavi. Za njega, slasni hamburgeri pravi su pogodak za idealnu usklađenost sa svojom boljom polovicom.

springfield

Kombinirajte ih s omiljenim sexy trapericama i uživajte u zajedničkim trenucima sa stilom.

Izvor: She.hr