fbpx

U Sarajevu se opet prosvjeduje, došao i Rade Šerbedžija

Rade Šerbedžija rekao je novinarima kako sutra putuje u Zenicu gdje treba primiti nagradu, ali da je došao dan ranije kako bi se pridružio prosvjednicima.

Nakon nekoliko dana zatišja u Sarajevu su se nastavili prosvjedi, a demonstrantima se danas pridružio i Rade Šerbedžija. Točno u podne ispred zgrade Predsjedništva BiH okupilo se više od 100 građana s transparentima “Uhapsite lešinare Hidrogradnje” i “Vlada sudstvo tužilaštvo = mafija”.

Broj prosvjednika povećavao se iz minute u minutu zbog čega je u nekim trenucima bio blokiran promet, a prisutan je i velik broj policajaca, piše Dnevni Avaz. Prosvjed protječe mirno.

Rade Šerbedžija rekao je novinarima kako sutra putuje u Zenicu gdje treba primiti nagradu, ali da je došao dan ranije kako bi se pridružio prosvjednicima. “Ponukan time što su u pitanju obespravljeni ljudi koji nemaju osnovne uvjete za život, došao sam ovdje da im pružim podršku”, rekao je Šerbedžija kojeg su prosvjednici dočekali skandiranjem njegova imena uz povike “Na muci se poznaju junaci”.

Izvor: Večernji list