fbpx

Centar za socijalnu skrb: Računovotkinja ravnateljici na glavu prosula sadržaj pepeljare

Troje od petero članova Upravnog vijeća Centra za socijalnu skrb dalo ostavke
Troje od ukupno petero članova Upravnog vijeća Centra za socijalnu skrb Zadar prošli su tjedan podnijeli pisane i neopozive ostavke. Iako su svo troje naveli kako to čine iz osobnih razloga, neslužbeno doznajemo da se u pozadini, prije svega, krije nezadovoljstvo radom ravnateljice Sanje Paleke.

U nadležnom ministarstvu, međutim, jučer su ostali zatečeni našim pitanjem kako ta ustanova funkcionira bez Upravnog vijeća i što će poduzeti.

– Procedura je takva da članovi upravnih vijeća ostavke u pisanom obliku predaju nadležnom Centru za socijalnu skrb, a oni proslijeđuju ministarstvu. Mi do danas takvu informaciju nismo dobili – rekao je Tihomir Ivka, glasnogovornik Ministarstva socijalne politike i mladih koje se proteklih dana bavilo upravo zadarskim Centrom za socijalnu skrb zbog niza anonimnih pritužbi koje su primali od korisnika, ali i djelatnika Centra. Među inim pritužbama bio je naveden i incident koji se dogodio 3. siječnja u jednom od ureda. Tamo su se, naime, razračunavale ravnateljica i računovotkinja, a sve je završilo tako što je podređena djelatnica ravnateljici na glavu prosula sadržaj pepeljare.

Izvor: Zadarski list

Foto: Ivan JAMIČIĆ