fbpx

Dječji vrtić Latica na sunčanoj zabavi proslavila 23. rođendan

Pune 23 godine proslavio je jučer Dječji vrtić Latica na sunčanoj zabavi na plaži Kolovare gdje su djelatnici i polaznici vrtića, ali i njihovi prijatelji, uz igre, tortu, nagrade i puno smijeha obilježili ovaj poseban dan.

Šušur na plaži dodatno su potaknuli i animatori obučeni u različite maskote, a u igrama su sudjelovala i djeca iz redovnog dječjeg vrtića Golubica.

Radile su se vježbe razgibavanja, trčanja, prelaska složenih poligona, a pripremljeni su i pehari, kao i slavljenička torta.

– Cilj nam je bio provesti jedan lijep i veseo dan, malo drugačiji od drugih i svih onih svakodnevnih zadataka koji idu s njima, pojasnila je ravnateljica Latice Vesna Penjalov koja je također sudjelovala u aktivnostima oko proslave. A ona se pak prilagođava vremenskim i drugim mogućnostima. Ove godine nasmiješilo im se sunce što je ekipa iz Latice s veseljem prihvatila i krenula u osmišljavanje brojnih igara. Nekada se ide i na izlet, a ove godine plaža Kolovare sa svojim terenima pružila je pravi prostor za veselje.

Izvor: ZL/ZDanas