fbpx

Oliver u Arsenalu 20.travnja, a Massimo na Višnjiku 9.svibnja

Na sam blagdan Uskrsa , 20. travnja , najprepoznatljiviji glas hrvatske glazbene scene Oliver Dragojević s pratećim bendom Dupini,ponudit će jedinstvenu večer ispunjenu emocijama i nezaboravnim hitovima, najavljuju iz Arsenala. Početak koncerta najavljen je u 21:00h.

Nakon odlične 2013. godine u kojoj je proslavio 30 godina karijere, održao niz vrhunskih koncerata, pomaknuo produkciju na koncertima za nekoliko stepenica, osvajao vrhove radijskih top lista s pjesmom “Suze nam stale na put”, Massimo je uspješan niz nastavio i u 2014. – rasprodanim koncertima u Zagrebu i Splitu. Pred Massimom i njegovim glazbenicima sada je novi veliki izazov: koncert u dvorani Krešimir Ćosić! Tamo će Massimo zapjevati u petak 9.svibnja u 21 sat.

“Kao što svoj glazbeni život dijelim u nekoliko bitnih faza tako je posljednja i možda najuspješnija faza krenula upravo sa snimanjem videa za pjesmu „Iz jednog pogleda“. Već sam snimajući na mulu pored Marexa, ispred oronulog Bagata pa u Muzeju stakla, imao neki dobar osjećaj da će napokon ustrajnost i trud početi vraćati plodove. Iako sam rođen u Puli, Zadrani znaju do koje mjere sam obiteljski vezan za taj grad. Tako da, ustvari, Zadar smatram ishodištem svih najvećih uspjeha. Imajući sve to u vidu, što reći, nego napravit ćemo najljepšu glazbeno-vizualnu priču i od sveg gušta je dati Zadrankama i Zadranima”, kazao je Massimo.

Izvor: HRT/ZDanas
Foto: Filip Brala / Pixsell