fbpx

Prijavi se i trči Wings for Life World Run!

Ostalo je još oko dva mjeseca do najveće globalne utrke ikad održane. Šest kontinenata ugostit će Wings for Life World Run utrku koja će se u isto vrijeme 4. svibnja održati na 35 svjetskih lokacija.

Dijelom Wings for Life World Run inicijative bit će i Hrvatska, a svi koji se prijave na utrku i izvrše uplatu do ponoći 20. ožujka, kao i oni koji su se dosad prijavili, u svom startnom paketu dobit će majicu.

Podsjetimo se, ova globalna utrka dosad neviđenog formata započet će u isto vrijeme na cijelom svijetu, neovisno o vremenskim zonama, a sve zbog jedno cilja – pomoći istraživanja leđne moždine i pronalazak lijeka za ozljede leđne moždine. Sva sredstva prikupljena u utrci namijenjena su neprofitnoj zakladi Wings for Life koja se bavi takvim istraživanjima. Svoje sudjelovanje već su potvrdili mnogi, uključujući Niku Fleiss, Marija Možnika, Marija Valentića, Lisu Stublić, Dejana Patrčevića, veslački zlatni četverac,jedriličare Šimu Fantelu i Igora Marenića i mnoge druge.
U utrci mogu sudjelovati svi, neovisno o tome jesu li profesionalni trkači ili potpuni amateri. Naime, utrka nema cilj, već ga svatko određuje prema vlastitim mogućnostima. Oni koji se prijave za sudjelovanje u utrci do 20. ožujka u ponoć i do tada potvrde svoju uplatu na poklon dobivaju Wings for Life World Run majicu.

Broj promotora svakim danom je sve veći te su se tako promociji Zadra i utrci wings for Life World Run priključili i članovi novoosnovanog amaterskog vaterpolskog kluba AVK KOLPOMORTO koji će se kolektivno prijaviti na utrku te Jean Marc Saldini,unuk Jose Špralje,filmski snimatelj sa adresom u Hollywoodu koji je za ovu priliku napravio promociju projekta za vrijeme NBA utakmice Toronto Raptorsa.
Zadar broji trenutno 1010 prijavljenih trkača od kojih je za sada svega 15% prijavljenih iz Zadra što ukazuje na to da ako sad zadrani krenu punom parom sa prijavama,možda će ipak svi ostali gradovi u svijetu gledati Zadru u leđa!!

Zadar je sa trenutnim prijavama,4 grad/zemlja na svijetu, iz Tajvana,Austrije i Belgije.

Inače za utrku se dosad prijavilo stranaca iz 14 različitih zemalja.

Sama utrka neće biti jedini događaj u tom periodu budući se već sada može najaviti 3-dnevni program pod nazivom “RUN&FUN Zadar 2014” u sklopu kojeg će biti 2 open air koncerta na Forumu gdje će u Zadru nastupiti grupa u usponu i senzacija “Silente” te na dan utrke Neno Belan i “Fiumensi” te još mnogo drugih događanja.

Prijaviti se možete putem stranice www.wingsforlifeworldrun.com.
Vidimo se na startu!

ZDanas