fbpx

Skort – trend koji morate slijediti

Moda je još jednom pokazala svoju nepredvidljivu narav i na scenu vratila trend koji je žario i palio 90-ih. Skort – spoj kratkih hlačica i suknje u kratkom je roku povratio staru slavu i oko sebe stvorio krug vjernih sljedbenica. Zanimljiv odjevni komad tako je osvojio naklonost brojnih fashionistica koje ga vole zbog njegove funkcionalnosti, ali i načina na koji naglašava obline.

skort-tekst

Suknja u kojoj bez grižnje savjesti možete voziti bicikl hit je sezone i ne namjerava tako brzo napustiti modni tron. Skort je idealan odjevni komad ako želite izgledati ženstveno, ali i zadržati potpunu slobodu kretanja.

Naime, iako njegova dužina na prvi pogled otkiva mnogo možete se u potpunosti opustiti jer se u biti radi o hlačicama.

skort-10

Kako nositi skort?

Kako se radi o komadu koji njeguje kombinaciju klasičnog i sportskog looka možete ga kombinirati s print majicama, ali i svečanijim košuljama – ovisno o dojmu koji želite stvoriti. Pri odabiru nakita imate potpunu slobodu pa se tako možete poigrati nizom narukvica ili pak otkačenom ogrlicom. Iako će potpetice dodatno izdužiti vašu figuru, ako ste ljubiteljica urbanog street stila, skort jednako voli i balerinke ili tenisice.

skort-zara-tekst

Olivia Palermo već ga je pokazala na ulicama New Yorka, a odoljeti mu nije mogla niti češka manekenka Karolina Kurkova. One su se, naime, odlučile za modru i crnu Zara inačicu živućeg trenda.

skort-2

 Izvor: She.hr