fbpx

Trend report: Torbe s resama

Torbe s resama omiljeni su modni dodaci glumice Kate Hudson, a uskoro će postati i vaši. Slavna glumica ima ih u svim bojama, a jedino kad je se ne može vidjeti u društvu te boemske torbe je na crvenom tepihu, gdje radije bira elegantne clutch torbice.

torba-s-resama-celine

Kožne torbe koje podsjećaju na indijanske rukotvorine doživjele su procvat sedamdesetih, a od tad su se nekoliko puta vraćale u modu. Ove godine ušle su na velika vrata – na predstavljanju proljetnih kolekcija ‘prošetale’ modnim pistama velikih modnih brendova kao što su Gucci, Valentino, Ralph Lauren i Celine. Time su pokazali da je ova vesela lepršava ženska suputnica must-have modni dodatak ove sezone.

steve-madden-torba-s-resama

Torbe s resama od brušene ili obične kože ukrašene su zanimljivim detaljima i odlično se uklapaju u opušten stil, kombinirajući se s traper komadima, rustikalnim cvjetnim uzorcima i prirodnim, zemljanim nijansama, odavajući dojam slobodnog duha i razigranosti. Isto tako odlično će se uklopiti i u finijim kombinacijama, s lepršavim svilenim haljinicama za boemski i urbani chic look. Za vas smo odabrali deset torba s resama koje su zapele ‘redakcijskom oku’- od velikih ‘svakodnevnjača’ do elegantnih clutcheva s resicama.

torba-s-resama-ralph-lauren

torba-s-resama-gucci

Valentino: Runway - Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2014

Izvor: she.hr