fbpx

Zadarski bend Rewolti snima spot za novu pjesmu

Zadarski pop/punk/rock bend Rewolti uskoro će objaviti spot za pjesmu ‘Možda danas’ pod redateljskom palicom, također zadrana, Filipa Dizdara.
Rewolti su osnovani 2006. godine, te iza sebe imaju 2 demo snimke i mnoštvo koncertnih nastupa po klubovima i festivalima diljem Hrvatske, BiH i Slovenije. Sa svojim prvi singlom „Ti nisi ta“ (pod nakladom Croatie records) promovirali su ujedno i svoj grad u najljepšem mogućem svijetlu . Dosadašnje reakcije na ovu pjesmu bile su odlične, a spot možete vidjeti na sljedećem linku:

MZ9A9248.MOV.Still001

Rewolti su u 2014tu godinu ušli sa nešto skraćenijom postavom te današnju postavu benda čine: Sebastian Jerolimov(vokal, bas), Marko Lovrinov(vokal, gitara) i Damir Medić(bubanj, prateći vokal).

Novi spot za pjesmu „Možda danas“ je sniman u Zagrebu, a ideja spota je na neki način posebna i jedinstvena. Spot će obilježavati dugi i dinamični kadrovi, a sama radnja na početku će se činiti čudna jer će se u istom kadru likovi u spotu kretati unazad a pjevač benda unaprijed. Premijera spota očekuje se kroz idućih sedam dana.

 ZDanas