fbpx

Zadranka u ponedjeljak dobila 11.000 kn na lotu, a već iduće jutro dočekao je “hladan tuš”

Umjesto osvojenog dobitka na sve popularnijem grčkom kino lotu, 24-godišnju Zadranku u poslovnici jedne sportske kladionice, gdje je odigrala svoju kombinaciju, dočekao je ”hladan tuš”.
Iako joj je večer prije službeno potvrđeno da je njezin listić dobitan, te da je pogodivši 12 od 15 brojeva osvojila 11.424 kune, sreća je bila kratkog vijeka. Idući dan rečeno joj je da dobitni brojevi koje je zaokružila zapravo nisu izvučeni.

Greška u sistemu

”Sistem je greškom podigao ove brojeve i vi zapravo niste ništa osvojili, rekla mi je djelatnica poslovnice kad sam sutradan sva sretna došla po osvojeni novac”, ispričala je Zadranka za Slobodnu Dalmaciju.

‘Nisam mogla vjerovati što mi se događa, jer mi je samo dan prije u istoj poslovnici djelatnica kazala da mi je listić aktivan i da sam pogodila 12 od 15 brojeva”, uzbuđeno je ispričala Zadranka svoju ne(sreću) na ovoj numeričkoj lutriji tijekom koje se svakih 15 minuta i svakog dana u tjednu od 8 do 21 sat uzastopno izvlači 20 od 80 brojeva.

Drugo jutro još jedan šok

”Iako mi novac nisu odmah isplatili, jer su mi rekli da trenutačno nemaju dovoljno, mislila sam da će sve biti u redu kada sam došla ujutro”, rekla je. No, prevarila se.

Iz kladionice su poručili kako su prema službenim rezultatima koji su preuzeti sa službene stranice grčke lutrije svi dobici isplaćeni i sukladno tome, njihovi igrači nisu ni na koji način oštećeni, pojasnivši kako bi Zadranka osvojila dobitak da je na listiću imala brojeve koji su zaista izvučeni.

Izvor: net.hr