fbpx

AKCIJA MLADIH ZADAR: Tamo neki Džingis Kan upada u škver desantnim čamcem uz pomoć policije dok Hrvatsko Pravosuđe istinski kriminal drži u najnižoj ladici

Povodom događaja u Lamjani prenosimo izjavu Akcije Mladih Zadar u cijelosti:

Poštovani,

kao živi svjedoci današnjeg kršenja radničkih i ljudskih prava u škveru Lamjana, imamo moralnu obavezu obratiti se javnosti. Lamjana, zadarski škver koji je nakon turbulentnoga vremena proradio, danas je na najgori mogući način ugašen. Ugašen je zbog prizora i situacije u kojoj su se našli radnici, koji su oduvijek bili duša ovog škvera. Prizora koji je bio zastrašujući. Tamo neki Džingis Kan diverzijom u stilu John Wayne-a u Komandosima, upada u škver desantnim čamcem. Škver kojeg je prije toga u tri ujutro ispraznila Hrvatska Policija, za koju su se krvavo borili naši očevi, kako bi ona danas mogla braniti narod. Po nalogu Hrvatskog Pravosuđa, koji pogoduje nepismenim sumnjivcima, a istinski kriminal drži u najnižoj ladici i sve to pod dirigentskom palicom gradskih i državnih vladajućih sekta.

Pored zaposlenih, nezaposlenih, onih koji rade a ne primaju plaću, danas imamo one kojima policija neda da dođu na posao. Zastrašujući prizor koji još samo možemo vidjeti u Ukrajni, kad goloruki narod korača na naoružanu do zuba hdz-sdp državu u borbi za koricu kruha. Kad su shvatili da bi broj pravednika mogao postati impozantniji, postavljen je još jedan kordon policajaca, kako bi spriječili nove pravednike da dođu na mjesto kršenja osnovnih prava. U isto vrijeme gradonačelnik na papirusu skicira Monte Carlo, župan slavi Županijske dane, glavna oporba živi u Zagrebu,gospodarstvo preselilo u Lihenštajn, a Zadar pleše happy. To je nažalost slika Hrvatske danas, gdje živi dvjesto šezdeset vlastelinskih obitelji i mi ostali, Hrvati. Sve je to dio master plana vladajućih oligarhija, kojima je u planu uništiti sve Hrvatsko i izgraditi jedan veliki dom umirovljenika, u kojem ćemo mi Hrvatski narod biti kuhari, konobari, sobarice i prostitutke. Ovim putem dajemo punu podršku radnicima škvera Lamjana u njihovoj borbi za goli život i poručujemo; nema nas puno, al smo uz Vas.

Akcija Mladih Zadar

Foto: ilustracija