fbpx

Do utrke Wings For Life World Run još samo 30 dana

Utrka Wings For Life World Run u punom je zamahu i čeka nas još 30 dana do najspektakularnije utrke ikad održane u svijetu koja uz sportsku stranu ima i krajnji humanitarni karakter budući da kompletna sredstva iz svih utrka Svijeta idu u zakladu Wings For Life
Ponosni domaćin utrke između svega 35 svjetskih gradova i je Zadar,sa trenutno cca 1600 prijavljenih trkača od kojih gotovo 1300 dolazi izvan Zadra a među njima je 60-ak stranih državljana iz 16 različith zemalja koji će trčati u Zadru od kojih neki dolaze iz Meksika,SAD-a,Španjolske,Rusije te čak i iz Singapura.
Ova utrka je ujedno i prilika da grad Zadar iskoristi priliku i bude ‘svjetski prvak’ u prijavama među svim gradovima(trenutno je treći grad po prijavama) i zato pozivamo sve Zadrane i Zadranke ali i sve one koji će iskoristiti taj produženi vikend oko 1-og Svibnja da se prijave putem službene stranice www.wingsforlifeworldrun-com jer nakon tog iskustva definitvno će imati pričati o čemu.
Jednako tako širi se i lista promotora i onih koji daju podršku utrci,projektu i našem gradu kao gradu domaćinu a među njima su i kapetan Hrvatske nogometne reprezantacije,član Šahtara iz Donjecka, Dario Srna te košarkaši Zadra koji su između dvije velike pobjede podržali projekt te će se ujedno zajedno sa članovima uprave i stručnim stožerom prijaviti na utrku i 04. Svibnja,točno u 12.00 biti na startu zajedno sa tisućama drugih.

Da ne protekne sve samo u sportskom duhu,svim posjetiteljima,natjecateljima ali i slučajnim prolaznicima nudi se i zabavni program koji uključuje 3 dana zabave pod nazivom “RUN&FUN ZADAR 2014”

Ujedno pozivamo i predstavnike medija da nam se pridruže na startu i prijave na utrku.

ZDanas