fbpx

Hrabra majka pitbullu odgrizla uho i zabila mu ruku u usta kako bi spasila 2-godišnju kćer

Chelsi Camp i njezina kći Mackenzi jedva su prošlog mjeseca preživjele napad pitbulla u njihovom domu u Alvinu u američkoj saveznoj državi Teksas.

Hrabra majka doslovce se svim snagama borila s pobješnjelim psom koji je napao njenu 2-godišnju kćer te mu je pritom odgrizla uho i zabila ruku u usta, prenosi Daily Mail.

Pas, koji je inače u vlasništu Chelsijinog dečka, ušetao je u sobu u kojoj je spavala djevojčica te je bio miran dok nije namirisao drugog psa s kojim se curica prije igrala. Iznenada je skočio na nju te ju napao, a instinktivno je reagirala i njezina majka koja je odmah skočila na psa kako bi spasila svoju kćer.

U borbi s pitbullom Chelsi mu je odgrizla dio uha, no on se nije dao smesti te je i dalje bio fokusiran na sirotu djevojčicu.

Chelsi mu je tada svom snagom zabila ruku u usta što ga je ošamutilo. Policija je po dolasku u njihov dom odmah upucala psa te ga kasnije eutanazirala, a majku i kćer su pronašli na podu kupaonice.

Ozljede djevojčice su bile toliko ozbiljne da je hitno helikopterom prevezena u bolnicu gdje je na operaciji provela čak sedam sati. Zadobila je rane po čitavom tijelu, no najviše po glavi i licu.

Njezina majka je u žaru borbe zadobila rane po rukama. Obje su danas dobro te se oporavljaju. Chelsi je presretna što napokon može primiti i zagrliti svoju kćer što zbog ozbiljnosti njezinih ozljeda prije nije mogla.

Policijski službenici i djelatnici hitne pomoći izjavili su da dugo neće zaboraviti prizor koji su zatekli kada su ušli u njihov dom. Pas je tada još uvijek napadao djevojčicu zbog čega su ga odmah upucali.

Sheryl Camp, tetka djevojčice, objavila je nedavno na Facebooku da djevojčica nema traume nakon napada te da se ničega ni ne sjeća. Spasio ju je majčinski instinkt.

Izvor: Index.hr/ZDanas