fbpx

Krila oluje nad zadarskom rivom

Akrobatska grupa „Krila Oluje“ iz sastava 93. zrakoplovne baze HRZ i PZO prezentirat će letački program danas iznad zadarske rive, s kojim će također stoti put nastupiti na „Red Bull Air Race“ manifestaciji u Rovinju.

“Krila Oluje” prezentirat će program u trajanju od 25 minuta s kojim će u nedjelju, 13. travnja 2014. nastupiti na “Red Bull Air Race” manifestaciji u Rovinju. Bit će to njihov jubilarni stoti nastup koji će se, nakon nastupa u Rovinju, prigodno obilježiti programom u vojarni Zemunik.

Prigodni program organizira se u vojarni Zemunik u nedjelju, 13. travnja 2014. u 16 sati, a gosti su dosadašnji članovi grupe. Nedjeljni prigodni program obuhvatit će praćenje tradicionalnog nastupa “Krila Oluje” pod nazivom “Pozdrav Zadru” i čestitarsku tortu povodom stotog nastupa.

Pozivaju se svi zainteresirani da dođu u četvrtak, 10. travnja 2014. na trenažni letački program na zadarsku rivu najkasnije do 13.30 sati, te da također u nedjelju, 13. travnja 2014. dođu na prigodni program u vojarnu Zemunik najkasnije do 15.30 sati.

Izvor: HRT