fbpx

Nives Ivanković posebna gošća Festivala cvijeća

Modnom revijom i zabavno-glazbenim programom sinoć je u Sv. Filipu i Jakovu završio 14. Festival cvijeća Zadarske županije. Umjesto na rivi modna revija održana je na igralištu ispod Cvjetograda, a posebna gošća bila je poznata glumica Nives Ivanković.

Djevojke iz Škole za primijenjenu umjetnost i dizajn Zadar pronijele su sinoć originalne kreacije splitske Udruge za unaprjeđenje kulture cvijeća iz Splita “Viola odorata”. Obučene u jutene vreće s cvjetnim uzorcima domaće cure oduševile su nemali broj posjetitelja, ili kako nam je rekla Davorka Bobanović, predsjednica ove splitske udruge, “kad je cura lipa, onda je lipa i kad vriću na se’ stavi”. I zaista, djevojke su bile prekrasne u jutenim vrećama s uzorcima prirodnog cvijeća.

Sa Splićanima je u Sv. Filip i Jakov jučer stigla i posebna gošća ovogodišnjeg Sajma cvijeća Nives Ivanković. Modnoj reviji svoj je pečat dala i cvjećarna “Nives” iz Bjelovara koja se sinoć predstavila s efektnim broševima i buketima koje su dvije djevojke u vjenčanicama predstavili na modnoj reviji.

Program su obogatile i djevojčice iz Udruge “Prvi ples” iz Sv. Filipa i Jakova, a nakon revije Nives Ivanković sve je pozvala na zabavno-glazbeni program na rivu i to riječima: “Idemo svi, puvalo, ne puvalo!”

Izvor: Zadarski list/ZDanas