fbpx

Sat vremena držao ženi sjekiru pod vratom

Policija je stigla na mjesto događaja i ogradila inače vrlo prometnu ulicu te pokušala pregovarati s muškarcem da pusti ženu kojoj je uz vrat prislonio mesarsku sjekiru.

Dramatično spašavanje žene dogodilo se jučer u kineskoj provinciji Yunnan. Nju je muškarac sat vremena držao sa sjekirom pod vratom dok je policija pregovarala o njezinom puštanju, piše The West Australian.

Muškarac je ženu zgrabio na ulici u gradu Kunmingu, a nije poznato jesu li se otmičar i žrtva ranije poznavali. Policija je stigla na mjesto događaja i ogradila inače vrlo prometnu ulicu te pokušala pregovarati s muškarcem da pusti ženu kojoj je uz vrat prislonio mesarsku sjekiru. No, muškarac je to odbijao u pregovorima koji su trajali punih sat vremena. Tada su se policajci u civilu odlučili na akciju te su na prepad uhvatili muškarca i bacili ga na pod te uhitili.

Žena, na sreću, nije ozlijeđena u akciji, ali se nakon nje onesvijestila od šoka te je prevezena u bolnicu. U dramatičnom spašavanju ozlijeđen je policajac.

Izvor : Večernji list