fbpx

AIESEC ZADAR Važnost internet marketinga, content marketinga te marketinga na društvenim mrežama

U studentskom klubu “Božo Lerotić” u Zadru, 28. travnja, održano je predavanje na temu „Internet marketing“. Predavanje, koje je održao Ilija Brajković, organizirala je studentska organizacija AIESEC Split i podružnica AIESEC-a u Zadru koja nastoji kroz ovakve vrste predavanja, ali i brojne druge aktivnosti, potaknuti studente na veći angažman, kako na samom fakultetu, tako i u društvenoj zajednici, rekla je predstavnica AIESEC Zadra Sanja Farkaš.

Cilj AIESEC-a je ostaviti pozitivan utjecaj na svijet kroz razvijanje liderstva i pružanje studentski praksi.

Ilija Brajković, jedan od osnivača tvrtke “Akcija” – agencije za internet marketing i društvene mreže, pričao je studentima o važnosti te različitim mogućnostima u području internet marketinga, te im je približio content marketing te marketing na društvenim mrežama općenito.

Pričao je kako se brzo mijenja svijet community managementa i oglašavanja na društvenim mrežama. Sve više tvrtki shvaća potrebu za korištenjem društvenih mreža u promociji i marketingu.

Na predavanju je studentima predstavljena i mogućnost odlaska na volontersku praksu studentske organizacije AIESEC.

Volonterska praksa studentima pruža osobni i profesionalni razvoj, internacionalnu mrežu kontakata, upoznavanje nove kulture te razvijanje liderskih vještina. Studentima su ponuđene prakse u trajanju od 6 tjedana u Tunisu, Srbiji i Češkoj. Više o tome možete pronaći na facebook stranici “Hoću na praksu”.

ZDanas